Recept
« Terug naar recepten
Foe Yong Hai met garnalen
PT30M
Foe Yong Hai met garnalen
Een heerlijk foe yong hai met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
ciska cress
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Foe Yong Hai met garnalen te bereiden
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Mix intussen de eieren met de in ringen gesneden prei, de uitgeperste knoflook, zout en de garnalen in een schaal.
Bak deze mix in olie in de koekenpan.
Keer de omelet pas als de bovenkant praktisch gaar is. Gebruik een deksel als je de bovenkant niet helemaal op tijd gaar krijgt.
Mix de pittige tomatenketchup met de uitgelekte doperwten.
Verwarm de tomatenketchup met de doperwten.
Mix intussen de eieren met de in ringen gesneden prei, de uitgeperste knoflook, zout en de garnalen in een schaal.
Bak deze mix in olie in de koekenpan.
Keer de omelet pas als de bovenkant praktisch gaar is. Gebruik een deksel als je de bovenkant niet helemaal op tijd gaar krijgt.
Mix de pittige tomatenketchup met de uitgelekte doperwten.
Verwarm de tomatenketchup met de doperwten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Barbara Metz zegt:
Anna zegt: