KookJij

Forel met Riesling uit de oven

Een heerlijk forel met riesling uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Forel met Riesling uit de oven te bereiden

Verwarm de oven voor op 220C.pel en snipper de sjalotjes.Verhit 1 el.kruidenboter in een pan en fruit de sjalotjes aan.Voeg de Reisling toe en laat de alcohol verdampen,voeg dan de slagroom toe en laat het ca.2 min.zachtjes koken.Breng dit op smaak met peper en zout.Was en hak de peterselie grof.Verdeel de helft van de kruidenboter en de helft van de petereselie over de buikholtes van de forellen.Schenk de roomsaus in een ovenschaal en leg de forellen naast elkaar in de saus.Hak de hazelnoten en strooi ze over de forellen.Verdeel de rest van de kruidenboter in stukjes over de vis en leg de tomaatjes eromheen.Bak de forellen midden in de oven in ca.15 min.gaar.Garneer met de rest van de peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brandaris

brandaris zegt:
ja jou recept zal min wel smaaken als jij het maakt voor mijn is het helemaal lekker