Recept
« Terug naar recepten
Framboos -Mosterdsaus
PT20M
Framboos -Mosterdsaus
Een heerlijk framboos -mosterdsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tina Cichlinski
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
175 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Framboos -Mosterdsaus te bereiden
De knoflookteen schillen en halveren.dan de frambozenjam (1 eetlepel) door een zeef drukken (zodat je geen pitjes meer hebt)
De boter en de thijm en het meel en de knoflook erin aanbraden zolang tot het meel een lichte kleur aangenomen heeft(niet bruin laten worden)dan voorzichtig de bouillion na en na erbij gieten en alles kort laten opkoken.
De knoflook nu verwijderen en de slagroom erbij en weer kort laten koken. Nu de mosterd en de andere eetlepel jam erbij (ook gezeefd) en alles afsmaken met zout en peper.
De boter en de thijm en het meel en de knoflook erin aanbraden zolang tot het meel een lichte kleur aangenomen heeft(niet bruin laten worden)dan voorzichtig de bouillion na en na erbij gieten en alles kort laten opkoken.
De knoflook nu verwijderen en de slagroom erbij en weer kort laten koken. Nu de mosterd en de andere eetlepel jam erbij (ook gezeefd) en alles afsmaken met zout en peper.