Recept
« Terug naar recepten
Fricandeau met ananas relish
PT80M
Fricandeau met ananas relish
Een heerlijk fricandeau met ananas relish recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fricandeau met ananas relish te bereiden
Oven voorverwarmen op 150°C. Een marinade maken van sap van geperste sinaasappel, gelijke hoeveelheid olijfolie, ¼ gehakte peper, gehakt teentje knoflook, 1 el verse tijm. De fricandeau hiermee royaal insmeren en overgieten en in bakblik in oven plaatsen gedurende 60 minuten. Na half uurtje de fricandeau een keer omdraaien.
In de roomboter de in blokjes gesneden ananas met ¼ gehakte peper bakken. Toevoegen rum, munt, basterdsuiker en de rozijnen. De relish 10 minuten op een zacht vuurtje laten sudderen.
De fricandeau na het bakken even laten rusten. Aansnijden en serveren met de relish.
In de roomboter de in blokjes gesneden ananas met ¼ gehakte peper bakken. Toevoegen rum, munt, basterdsuiker en de rozijnen. De relish 10 minuten op een zacht vuurtje laten sudderen.
De fricandeau na het bakken even laten rusten. Aansnijden en serveren met de relish.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
Groetjes, Tania :)
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.;);)
Anna zegt: