Recept
« Terug naar recepten
Frittata met minitomaatjes
PT45M
Frittata met minitomaatjes
Een heerlijk frittata met minitomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Lekker doen week 23 2011 - Snufje Zout & Snufje Geluk van Hotelketen Bilderberg
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frittata met minitomaatjes te bereiden
Halveer de tomaatjes en bestrooi ze met peper en zout.
Klop de eieren met de room los.
Verhit wat olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en zet het vuur laag.
Schenk het eimengsel in de pan en verdeel de geraspte kaas erover.
Leg de tomaatjes erop in groepjes van drie (met de snijkant naar onder) en laat op zeer laag vuur in 20 tot 30 minuten gaar worden.
Haal de frittata voorzichtig uit de pan en snijd er met een scherp mes rondom de tomaatjes kleine ronde hapjes uit.
Versier de hapjes met blaadjes rucola of basilicum en klaar zijn je vegetarische lekkernijen!
Klop de eieren met de room los.
Verhit wat olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en zet het vuur laag.
Schenk het eimengsel in de pan en verdeel de geraspte kaas erover.
Leg de tomaatjes erop in groepjes van drie (met de snijkant naar onder) en laat op zeer laag vuur in 20 tot 30 minuten gaar worden.
Haal de frittata voorzichtig uit de pan en snijd er met een scherp mes rondom de tomaatjes kleine ronde hapjes uit.
Versier de hapjes met blaadjes rucola of basilicum en klaar zijn je vegetarische lekkernijen!