Recept
« Terug naar recepten
Fruitsalade met gevulde fricandeau
PT10M
Fruitsalade met gevulde fricandeau
Een heerlijk fruitsalade met gevulde fricandeau recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitsalade met gevulde fricandeau te bereiden
Prak de aardappels en meng de kaas er door. Besmeer de plakken fricandeau met het aardappel-kaasmengsel en vouw ze dubbel. Meng de veldsla en het fruit met de olijfolie en het citroensap. Verdeel de fruitsalade over 4 borden. Leg er een paar plakjes fricandeau op. Garneer met wat fijngehakte peper.
cindyvanbrakel zegt: