Recept
« Terug naar recepten
Fusilli met radijsjes en kruidenolie
PT20M
Fusilli met radijsjes en kruidenolie
Een heerlijk fusilli met radijsjes en kruidenolie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fusilli met radijsjes en kruidenolie te bereiden
1. Kook de fusilli al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
2. Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes, maar hou een paar knolletjes heel voor de garnering.
3. Pel en snipper de knoflook. Snipper de peterselie. Ontpit het pepertje en snij het in stukjes.
4. Doe het pepertje, de peterselie en de knoflook in een pan met de olijfolie. Verwarm zachtjes maar laat de knoflook niet kleuren, want dan wordt hij bitter. Laat afkoelen.
5. Vermeng de pasta met de radijsjes en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de overgebleven radijsjes.
2. Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes, maar hou een paar knolletjes heel voor de garnering.
3. Pel en snipper de knoflook. Snipper de peterselie. Ontpit het pepertje en snij het in stukjes.
4. Doe het pepertje, de peterselie en de knoflook in een pan met de olijfolie. Verwarm zachtjes maar laat de knoflook niet kleuren, want dan wordt hij bitter. Laat afkoelen.
5. Vermeng de pasta met de radijsjes en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de overgebleven radijsjes.