Recept
« Terug naar recepten
Fusillisalade met avocado, tomaat en mozzarella
PT30M
Fusillisalade met avocado, tomaat en mozzarella
Een heerlijk fusillisalade met avocado, tomaat en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fusillisalade met avocado, tomaat en mozzarella te bereiden
Leg de pijnboompitten op een bakplaat en rooster ze. Laat de spirelli ontdooien en meng onder de olijfolie. Snijd de tomaat en de mozzarella in dunne plakjes. Halveer de avocado en verwijder de pit en het vel. Snijd hem in de lengte in dunne plakjes en besprenkel deze met citroensap om verkleuring te voorkomen. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Leg de plakjes tomaat, mozzarella en avocado op een bord. Roer de helft van de dressing, het basilicum primerba, peper en zout door de pasta. Schep de pasta op het bord en schenk de rest van de dressing erover. Bestrooi met de pijnboompitten, garneer met de takjes basilicum en serveer.
fam zegt: