Recept
« Terug naar recepten
Gamba in een luchtig jasje
PT30M
Gamba in een luchtig jasje
Een heerlijk gamba in een luchtig jasje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba in een luchtig jasje te bereiden
Maak een soort pesto van olijfolie, limoensap, dragon, knoflook en zout en peper. Marineer hier de gamba's in voor een uur. Maak de olie heet. Steek de gamba`s aan de satestokjes en wikkel ze daarna in een stukje kataifideeg. Nu meteen kort frituren in olie van 150 graden C, laten uitlekken op keukenpapier en meteen presenteren.