Recept
« Terug naar recepten
Gambas al ajillo garnaaltjes in hete knoflook olie
PT10M
Gambas al ajillo garnaaltjes in hete knoflook olie
Een heerlijk gambas al ajillo garnaaltjes in hete knoflook olie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
maria van der have
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
onbekend
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gambas al ajillo garnaaltjes in hete knoflook olie te bereiden
Pel de teentjes knoflook en in dunne plakjes snijden,
verhit de olie in de hapjespan (genoeg olie gebruiken want de garnaaltjes moeten zwemmen) fruit de plakjes knoflook en de peterselie
zodra de plakjes knoflook licht bruin kleuren garnalen er bij doen en even mee bakken, op smaak brengen met wat zeezout.
Verdeel de garnaaltjes en de pruttelende olie, knoflook en peterselie over de voor verwarmde schaaltjes.
verhit de olie in de hapjespan (genoeg olie gebruiken want de garnaaltjes moeten zwemmen) fruit de plakjes knoflook en de peterselie
zodra de plakjes knoflook licht bruin kleuren garnalen er bij doen en even mee bakken, op smaak brengen met wat zeezout.
Verdeel de garnaaltjes en de pruttelende olie, knoflook en peterselie over de voor verwarmde schaaltjes.
gerie zegt: