Recept
« Terug naar recepten
Gambas al pil pil (Sissende garnalen)
PT15M
Gambas al pil pil (Sissende garnalen)
Een heerlijk gambas al pil pil (sissende garnalen) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gambas al pil pil (Sissende garnalen) te bereiden
1. Doe de olie, knoflook en chilipeper in een kleine wok. Verwarm de wok tot de olie flink heet is.
2. Voeg nu de paprika en garnalen toe en laat het koken totdat de garnalen roze zijn worden en licht inkrimpen.
3. Met stokbrood serveren.
2. Voeg nu de paprika en garnalen toe en laat het koken totdat de garnalen roze zijn worden en licht inkrimpen.
3. Met stokbrood serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
elzebub zegt:
wil zegt:
Het gerecht zal misschien een zaterdag wel staan op sbs6 want ik zie het er nu niet staan.
Het gerecht zal anders bereid worden maar dit is erg weinig en waarschijnlijk niet lekker.
Niet lekker, is een beetje hard maar er moeten meer garnalen bij en ook meer olijf olie.
Anders brand het aan en zowiezo is het echt gewoon veel te weinig voor 8 man.
domi zegt:
eric zegt: