Recept
« Terug naar recepten
Gamba’s uit de wok
PT15M
Gamba’s uit de wok
Een heerlijk gamba’s uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba’s uit de wok te bereiden
Maak de peultjes en de paprika schoon. Snijd de paprika in repen. Breng een pan met water met wat zout aan de kook en blancheer hierin de peultjes en de paprika 2 minuten. Giet de groenten af. Verhit de olie in een wok. Voeg de garnalen toe en bak tot ze roze gekleurd zijn. Voeg de peultjes en de paprika toe en roerbak de groente een minuut. Giet de groene curry woksaus in de wok en verhit het geheel tot het door en door warm is. Lekker met MeiAsia rode rijst.
Esther zegt: