Recept
« Terug naar recepten
Ganda Ham met een nestje groentetagliatelle en kwarteleitjes
PT45M
Ganda Ham met een nestje groentetagliatelle en kwarteleitjes
Een heerlijk ganda ham met een nestje groentetagliatelle en kwarteleitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kookboek.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ganda Ham met een nestje groentetagliatelle en kwarteleitjes te bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water, giet af en doe er tegen het plakken olijfolie bij.
Snij dunne sliertjes van de groenten (dezelfde groenten als de tagliatelle).
Bewaar enkele aspergepuntjes en blancheer ze om te garneren.
Meng de tagliatelle, de groentesliertjes, de uisnippers en de kruiden met een hartige vinaigrette, kruid met peper en zout.
Meng in een keukenrobot alle ingrediënten voor de saus.
Schik de Ganda Ham op de borden en leg wat pastasalade middenin.
Lepel wat saus bij elg er de kwarteleitjes, kruiden, olijfjes, aspergepunten en zuurwaren op.
Versier het geheel met dille, peterselie
Snij dunne sliertjes van de groenten (dezelfde groenten als de tagliatelle).
Bewaar enkele aspergepuntjes en blancheer ze om te garneren.
Meng de tagliatelle, de groentesliertjes, de uisnippers en de kruiden met een hartige vinaigrette, kruid met peper en zout.
Meng in een keukenrobot alle ingrediënten voor de saus.
Schik de Ganda Ham op de borden en leg wat pastasalade middenin.
Lepel wat saus bij elg er de kwarteleitjes, kruiden, olijfjes, aspergepunten en zuurwaren op.
Versier het geheel met dille, peterselie