Recept
« Terug naar recepten
Garnaal op griesmeelpunten
PT30M
Garnaal op griesmeelpunten
Een heerlijk garnaal op griesmeelpunten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnaal op griesmeelpunten te bereiden
De melk aan de kook brengen en griesmeel en eivervanger toevoegen. Goed doorroeren en 2-3 minuten laten koken. Op laatst de geraspte kaas toevoegen en deze goed door de griesmeel spatelen. Een kleine schaal bedekken met keukenfolie. De griesmeelpap uitgieten in de schaal en plat duwen. Goed laten afkoelen.
Eenmaal afgekoeld de griesmeelkoek inkwasten met olie en in een grillpan bakken. In punten snijden, over borden verdelen. De schoongemaakte en overlangs doorgesneden garnalen vermengen met chilisaus en in de hete grillpan snel roze bakken. De garnalen over de griesmeelpunten verdelen.
Eenmaal afgekoeld de griesmeelkoek inkwasten met olie en in een grillpan bakken. In punten snijden, over borden verdelen. De schoongemaakte en overlangs doorgesneden garnalen vermengen met chilisaus en in de hete grillpan snel roze bakken. De garnalen over de griesmeelpunten verdelen.