Recept
« Terug naar recepten
Garnaaltjes in het groen
PT65M
Garnaaltjes in het groen
Een heerlijk garnaaltjes in het groen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
65 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnaaltjes in het groen te bereiden
Avocado schoonmaken en met citroensap - cayenepeper - dille - peper/zout tot moes pureren.
In schaaltje overdoen en mengen met 125 gram hollandse garnaaltjes. Mengsel voorzichtig in een borrelglaasje of ander leuk glaasje scheppen , niet helemaal vol maar een randje vrijhouden om vervolgens op te vullen met de rest van de garnaaltjes. Afdekken met huishoudfolie en 1 uurtje in de koelkast laten opstijven. Serveren met op de rand een klein partje citroen.
In schaaltje overdoen en mengen met 125 gram hollandse garnaaltjes. Mengsel voorzichtig in een borrelglaasje of ander leuk glaasje scheppen , niet helemaal vol maar een randje vrijhouden om vervolgens op te vullen met de rest van de garnaaltjes. Afdekken met huishoudfolie en 1 uurtje in de koelkast laten opstijven. Serveren met op de rand een klein partje citroen.