Recept
« Terug naar recepten
Garnalen en Groene Asperges uit de Wok
PT25M
Garnalen en Groene Asperges uit de Wok
Een heerlijk garnalen en groene asperges uit de wok recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen en Groene Asperges uit de Wok te bereiden
1).Kook de mihoen zoals op het pak staat vermeld en houd ze warm.
2).Ondertussen in kokend water de asperges 2 minuten koken en direct onder de koud water kraan afspoelen.
3).Verhit de olie in de wok en roerbak de gember, de lombok en de knoflook gedurende 8 tellen. Voeg dan toe de soja, de ketchup, limoensap en suiker.
4).Direct daarna de garnalen er in en die 2 minuten roerbakken. Dat wil zeggen: blijven roeren en omscheppen.
5).Even de asperges er bij doen en omscheppen om op te warmen. Vuur uit.
6).Verdeel de mihoen over de voorverwarmde bordjes en schep daarover het wok gerecht.
2).Ondertussen in kokend water de asperges 2 minuten koken en direct onder de koud water kraan afspoelen.
3).Verhit de olie in de wok en roerbak de gember, de lombok en de knoflook gedurende 8 tellen. Voeg dan toe de soja, de ketchup, limoensap en suiker.
4).Direct daarna de garnalen er in en die 2 minuten roerbakken. Dat wil zeggen: blijven roeren en omscheppen.
5).Even de asperges er bij doen en omscheppen om op te warmen. Vuur uit.
6).Verdeel de mihoen over de voorverwarmde bordjes en schep daarover het wok gerecht.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
7).Bestrooi met de bosui en de koriander.