Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met gember
PT30M
Garnalen met gember
Een heerlijk garnalen met gember recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met gember te bereiden
Verhit de olie in de wok en roerbak de garnalen 3 min.Haal ze uit de wok en zet ze weg.Verhit de olie opnieuw en voeg de gember en knoflook toe.Roer snel en voeg de lente-uitjes,prei en doperwten toe.Roerbak dit 2-3 min.Voeg de tauge en garnalen toe.Roer de sojasaus,suiker en zout erdoor en roerbak alles 2 min.Dien het gerecht direct op.
Serveer de garnalen apart met gekookte rijst of eiermie.
Serveer de garnalen apart met gekookte rijst of eiermie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
lonie zegt: