Recept
« Terug naar recepten
Garnalen uit New Orleans
PT180M
Garnalen uit New Orleans
Een heerlijk garnalen uit new orleans recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Familie uit Hong Kong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen uit New Orleans te bereiden
1).Spreid de garnalen gelijkmatig uit in de grote platte ovenschaal
2).Doe in een matig grote pan de boter,chili saus,Worcestershire saus,citroenen en citroensap,Creoolse kruidenmix,paprika,oregano en laat de boter smelten.Roer goed door en verhit nog even een tijdje door
3).Giet de hete kruidige botermassa over de garnalen,hussel en laat 15 minuten staan.Hussel en laat weer 15 minuten staan.Herhaal dit nog 5 maal.
4).Spreid dan de garnalen wederom gelijkmatig uit over de grote platte schaal en zet deze vervolgens 20 minuten onbedekt in de oven
2).Doe in een matig grote pan de boter,chili saus,Worcestershire saus,citroenen en citroensap,Creoolse kruidenmix,paprika,oregano en laat de boter smelten.Roer goed door en verhit nog even een tijdje door
3).Giet de hete kruidige botermassa over de garnalen,hussel en laat 15 minuten staan.Hussel en laat weer 15 minuten staan.Herhaal dit nog 5 maal.
4).Spreid dan de garnalen wederom gelijkmatig uit over de grote platte schaal en zet deze vervolgens 20 minuten onbedekt in de oven
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er stokbrood bij en een mixed tomaten-komkommersalade.