KookJij

Garnalenbroodjes

Een heerlijk garnalenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 24st personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalenbroodjes te bereiden

Vermeng de garnalen met de viskruiden.
Ontdooi de plakken bladerdeeg, bestrooi ze aan beide zijden met bloem om plakken te voorkomen en rol ze in de lengte uit totdat ze 1,5 keer zo groot zijn. Snij elke plak in de lengte doormidden en verdeel elk gedeelte in 3 stukken. Scheur elke plak ham in 8 stukjes.
Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C).
Beboter een bakblik en bestuif deze met bloem.
Leg een stukje ham en een garnaal op elk bladerdeegvierkantje, maak de randen wat nat en vouw de pakjes als een envelop goed dicht . Leg de broodjes met de naden naar beneden op het bakblik en bak de garnalenbroodjes 15 minuten .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst