Recept
« Terug naar recepten
Garnalencocktail met Kiwi
PT15M
Garnalencocktail met Kiwi
Een heerlijk garnalencocktail met kiwi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalencocktail met Kiwi te bereiden
Neem eerst de schoteltjes en doe op het ene water en het andere suiker. neem dan de glazen en dompel elk glas eerst met de boven rand even in het schoteltje water om dit dan vervolgens nat ook even in de suiker te steken ( er ontstaat zo een ijsachtig randje van circa 7 mm).
Roer vervolgens de mayonaise paprikapoeder en het scheutje wiskey voor de dressing door elkaar of neem eenvoudigweg een kant en klare beter Wiskeysaus al dan niet met een paar drupjes extra echte wiskey.
Zet dit even aan de kant en leg in elk van de aangedroogde glazen een slablad. Drapeer dit even over een stukje rand van elk glas. Snij nu 4 hele schijfjes uit de kiwi en versnipper wat er van over blijft.
Dan doe de garnalen in gelijke delen in elk glas op het slablad en schep er een lepeltje van de wiskeysaus boven op. Let op dat de garnalen niet verzuipen in de saus!
Steek op de rand van elk glas een kiwischijfje en verdeel de kleine overgebleven stukjes op de wiskeysuassaus.
Roer vervolgens de mayonaise paprikapoeder en het scheutje wiskey voor de dressing door elkaar of neem eenvoudigweg een kant en klare beter Wiskeysaus al dan niet met een paar drupjes extra echte wiskey.
Zet dit even aan de kant en leg in elk van de aangedroogde glazen een slablad. Drapeer dit even over een stukje rand van elk glas. Snij nu 4 hele schijfjes uit de kiwi en versnipper wat er van over blijft.
Dan doe de garnalen in gelijke delen in elk glas op het slablad en schep er een lepeltje van de wiskeysaus boven op. Let op dat de garnalen niet verzuipen in de saus!
Steek op de rand van elk glas een kiwischijfje en verdeel de kleine overgebleven stukjes op de wiskeysuassaus.
smokey zegt: