KookJij

Garnalenflensjes

Een typisch In(dones)isch gerechtje om zo te snoepen of om bij de borrel te nuttigen
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hapjes - Koud
  3. > Snacks - Warm
  4. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalenflensjes te bereiden

  1. Doe de maizena bij de kokosmelk en voeg toe de gesnipperde prei en peterselie.
  2. Voeg de rest van de ingredienten toe en roer net zolang door tot een homogeen beslag is verkregen.
  3. Verhit wat rijstolie in de bakpan (met evt. een lepeltje geklaarde boter) en bak daarin een soort van "3-in-de-pan" pannekoekjes.
  4. Geef er wat sambal bij.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Goed borrelhapje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gonda dhondt

gonda dhondt zegt:
Ziet er lekker uit, wil wel eens proberen.