Recept
« Terug naar recepten
Garnalenmousse met avocado
PT70M
Garnalenmousse met avocado
Een heerlijk garnalenmousse met avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalenmousse met avocado te bereiden
Leg 10 garnalen opzij en pureer de rest.
Doe de garnalenpuree in een kom en meng er het citroensap ende peterselie door.
Klop de pati-creme en schep hem door de garnalenmousse.
Maak op smaak met peper.
Zet de garnalenmousse afgedekt ongeveer 1 uur in de koeling.
Pel vlak voor het opdienen de avocado's, snijd ze in de lengte, haal de pit eruit en snijd ze in plakken.
Verdeel de plakken over de koude borden.
Maak met behulp van 2 lepels quenelles en leg er twee op ieder bord.
Leg op ieder quenelle 1 garnaal.
Garneer met een toefje tuinkers, wat kappertjes en een schijfje citroen en leg er een tomaatje tussen.
Serveer dit met geroosterd brood.
Doe de garnalenpuree in een kom en meng er het citroensap ende peterselie door.
Klop de pati-creme en schep hem door de garnalenmousse.
Maak op smaak met peper.
Zet de garnalenmousse afgedekt ongeveer 1 uur in de koeling.
Pel vlak voor het opdienen de avocado's, snijd ze in de lengte, haal de pit eruit en snijd ze in plakken.
Verdeel de plakken over de koude borden.
Maak met behulp van 2 lepels quenelles en leg er twee op ieder bord.
Leg op ieder quenelle 1 garnaal.
Garneer met een toefje tuinkers, wat kappertjes en een schijfje citroen en leg er een tomaatje tussen.
Serveer dit met geroosterd brood.
bertal zegt:
Wat goed van je, ik ga het zeker proberen.
Pati-créme is room voor de binding.
m.v.g. Bert Allers:);)