KookJij

Garnalenragout met witbrood

Een heerlijk garnalenragout met witbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalenragout met witbrood te bereiden

Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

enilorac

enilorac zegt:
Ik hou niet van broccoli, kan ik dat waar nodig vervangen door sperziebonen?
Groetjes, Caroline
bobbeltje

bobbeltje zegt:
finesse is een soort fijne room die in flesjes in de koeling staan in iedere supermarkt. Het dient om het gerecht wat romiger van smaak te maken. groetjes Marijke
Wijda de Boer-Mazereeuw

Wijda de Boer-Mazereeuw zegt:
Marijke het lijkt me een heerlijk gerechtje om m`n man en moeder mee te verrassen maar aangezien ik niet een echte keukenprinses ben wil je me mischien vertellen wat finesse inhoud en wat het is b.v.d Wijda;)