Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho in borrelglaasjes
PT15M
Gazpacho in borrelglaasjes
Een heerlijk gazpacho in borrelglaasjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
wereldkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho in borrelglaasjes te bereiden
In keukenmachine komkommer, tomaat, paprika, sjalot en knoflook pureren. Van 2 plakjes ciabatta korstjes verwijderen en brood boven groentepuree verkruimelen. Azijn en 3 eetlepels olie toevoegen en alles nog kort pureren. Goed op smaak brengen met zout en peper. Gazpacho afgedekt in koelkast in ca. 1 uur door en door koud laten worden. Sneetjes ciabatta in broodrooster goudbruin roosteren en besprenkelen met rest van olie. Gazpacho in borrelglaasjes scheppen. Serveren met ciabatta.