Verdeel de gazpacho over de kommen en strooi er de korianderblaadjes en peterselieblaadjes over.
Drink hierbij een droge roséwijn of een droge witte wijn.
Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho nummer VI
PT825M
Gazpacho nummer VI
Een heerlijk gazpacho nummer vi recept uit de mediterrane keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
825 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Soepen - Koude
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Jan A.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho nummer VI te bereiden
1).Doe alle ingredienten behalve de koriander en de peterselie in een kom en laat dat 1 uur staan. Roer zo nu en dan om.
2).Dan de massa blenderen tot een gladde homogene massa.
3).Zet weer in de koeling gedurende 12 uur.
4).Vlak voor het opdienen nog even "opblenderen"
2).Dan de massa blenderen tot een gladde homogene massa.
3).Zet weer in de koeling gedurende 12 uur.
4).Vlak voor het opdienen nog even "opblenderen"