Recept
« Terug naar recepten
Gebakken aardappelen met paprikapoeder
PT20M
Gebakken aardappelen met paprikapoeder
Een heerlijk gebakken aardappelen met paprikapoeder recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Tapas Kookboek en een beetje van mijzelf.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken aardappelen met paprikapoeder te bereiden
Meng de kruiden in een bakje en zet deze aan de kant. Snij de aardappelen in partjes (wel even zand vrij maken). Schenk een laagje olie in de koekenpan/wokpan (ca. 2 cm). Bak de partjes gaar en goudbruin. Schep ze zo nu en dan om. Schep de partjes uit de olie met een schuimspaan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe ze in een bak en strooi de kruiden er over. Schep de aardappelpartjes zorgvuldig om.
henryk zegt:
Na een kwartier val je om van smaakgenot: alles heerlijk knapperig met veel smaak juist door de toevoegingen. Ga dit vaker zo doen!!:D