Recept
« Terug naar recepten
Gebakken aardappelsalade met gegrild gehakt
PT25M
Gebakken aardappelsalade met gegrild gehakt
Een heerlijk gebakken aardappelsalade met gegrild gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken aardappelsalade met gegrild gehakt te bereiden
Aardappels wassen, in dikke plakken snijden (niet schillen) en 15 min. koken. Afgieten en een beetje droogdeppen. In koekenpan olie verhitten en aardappels bruinbakken. Iets laten afkoelen. Bestrooien met zout. Ondertussen slabladeren lostrekken, wassen en drogen. Tomaat in partjes snijden. Bosuitjes (ook groen) in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In schaal mayonaise mengen met azijn, salademix, knoflook en 1/2 tl peper. Warme gebakken aardappels erdoor scheppen. Sla en tomaat op vier borden leggen, aardappels erover scheppen. Plakjes gehakt oprollen en erbij leggen. Bosui erover strooien
gerard2 zegt: