KookJij

Gebakken duivenborst met frisse , ( zie opm)

Een heerlijk gebakken duivenborst met frisse , ( zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken duivenborst met frisse , ( zie opm) te bereiden

Bak de dobbelsteentjes brood in de olijfolie goudbruin.
Laat ze uilekken op keukenpapier.
Klop een dressing van de azijn, notenolie, ui, zout en peper.
Bestrooi de duivenborsten met zout en peper en bak ze in de boter om en om bruin, ca 2 min. aan elke kant.
Haal het vlees uit de pan en laat het 4 min. rusten.
Snijd de duivenborsten in schuine plakken.
Leg op elk bord een bergje sla en een paar plakken duivenborst.
Schenk een beetje dressing over de salade en garneer het gerecht met de croutons, geroosterde pijnboompitten en reepjes paprika.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
rvernooy:
Natuurlijk is dit recept van 't Hof van Gelre en komt uit het boek van Joyce Huisman
( Wild).
Maar is ook door onze kookclub klaargemaakt.
slappe kritiek.
m.v.g. Bert Allers
rvernooy

rvernooy zegt:
Dit recept is afkomstig van restaurant 't Hof van Gelre en wordt beschreven in het boek van Joyce Huisman WILD
bertal

bertal zegt:
Martine:
Bedankt voor je leuke reactie:);)
m.v.g. Bert Allers
martine

martine zegt:
Bert, Het was heerlijk. Dank voor het recept!:p
martine

martine zegt:
Ik ga het nu klaarmaken. Ben benieuwd hoe het zal smaken!:D