KookJij

Gebakken ei met appel, satesaus en tomaat.

Een heerlijk gebakken ei met appel, satesaus en tomaat. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: hns
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken ei met appel, satesaus en tomaat. te bereiden

Bak de spekjes gedeeltelijk uit (niet tot helemaal droog).
Voeg tomaten toe, bak 10 min. op gemiddeld vuur.
Voeg eieren toe en satésaus.
Roer door elkaar.
Voeg stukjes appel toe en wat zout.
Laat bakken tot de eieren gestold zijn op laag vuur (stand 1).
Dien op.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

ik hou erg van snelle gerechten, deze combi is OK en kost niet te veel moeite.
Eieren heel rustig 'gaar' laten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Ha Slaatje, Is lekker op brood. Maar kan ook zonder. groeten Hans:)
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Hans, eet je dit met brood? ;):p