Recept
« Terug naar recepten
Gebakken groene pasta
PT30M
Gebakken groene pasta
Een heerlijk gebakken groene pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gebakken groene pasta te bereiden
1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Maak de champignons schoon en halveer ze. Snij de ui in fijne ringen en hak de knoflook fijn. Meng de pasta met de ui en de champignons en leg alles in een ovenschotel.
2. Meng het ei met de verse kaas, parmezaan, knoflook en het citroensap en kruid met peper. Giet het mengsel over de pasta en bak 15 minuten in een oven op 180°C.
3. Werk af met de basilicumblaadjes.
2. Meng het ei met de verse kaas, parmezaan, knoflook en het citroensap en kruid met peper. Giet het mengsel over de pasta en bak 15 minuten in een oven op 180°C.
3. Werk af met de basilicumblaadjes.