Recept
« Terug naar recepten
Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt
PT45M
Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt
Een heerlijk gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken kabeljauwfilet met knoflookyoghurt te bereiden
Klop een sausje van de yoghurt, mayonaise, knoflook, augurken, kruiden en peper en zout naar smaak. Dep de vis met keukenpapier droog en druppel er het citroensap over. Laat de vis 15 min. liggen.
Meng de bloem met peper en zout in een diep bord, doe het ei in een tweede bord en strooi het paneermeel in een ander diep bord.
Dep de vis nogmaals droog en wentel de stukken door het bloemmengsel, vervolgens door het ei en druk ze in het paneermeel.
Verhit de Bak & Braad in een koekenpan en bak de vis in ± 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer de vis met het sausje. Lekker met frietjes en gegrilde tomaten.
Meng de bloem met peper en zout in een diep bord, doe het ei in een tweede bord en strooi het paneermeel in een ander diep bord.
Dep de vis nogmaals droog en wentel de stukken door het bloemmengsel, vervolgens door het ei en druk ze in het paneermeel.
Verhit de Bak & Braad in een koekenpan en bak de vis in ± 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer de vis met het sausje. Lekker met frietjes en gegrilde tomaten.
bobby zegt: