Recept
« Terug naar recepten
Gebakken makreel met paprikavinaigrette
PT20M
Gebakken makreel met paprikavinaigrette
Een heerlijk gebakken makreel met paprikavinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gebakken makreel met paprikavinaigrette te bereiden
1. Spoel de paprika. Pel de tomaat en de ui. Snij de groenten in miniblokjes. Hak het basilicum en de korianderblaadjes. Vermeng de olijfolie met de rode wijnazijn. Doe er de groenten en de tuinkruiden bij. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
2. Bak de gekruide makreelfilets 2 minuten aan elke kant in 2 eetlepels olijfolie.
3. Verdeel de sla over de borden. Leg er de warme makreelfilets bij. Werk af met een lepeltje antiboise en serveer de rest van de vinaigrette in een apart kommetje.
2. Bak de gekruide makreelfilets 2 minuten aan elke kant in 2 eetlepels olijfolie.
3. Verdeel de sla over de borden. Leg er de warme makreelfilets bij. Werk af met een lepeltje antiboise en serveer de rest van de vinaigrette in een apart kommetje.