Paprika en ui in kleine blokjes anders worden ze niet snel gaar, vooral de paprika niet.
Foto volgt z.s.m.
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken mosselen met bier en paprika
PT7M
Gebakken mosselen met bier en paprika
Een heerlijk gebakken mosselen met bier en paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
7 min
Personen:
4/6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bier ! Zomer 2010
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken mosselen met bier en paprika te bereiden
1. De mosselen met de bloem en een beetje zout bestrooien.
2. De olie in de wok verwarmen en de mosselen hierin heel kort roerbakken.
3. Paprika- en uiblokjes toevoegen en nog even roerbakken.
4. Dan bier en knoflook erbij doen, de wok goed schudden en de inhoud nog 1 a 2 minuten roerbakken.
5. Verdeel alles over de voorverwarmde borden.
2. De olie in de wok verwarmen en de mosselen hierin heel kort roerbakken.
3. Paprika- en uiblokjes toevoegen en nog even roerbakken.
4. Dan bier en knoflook erbij doen, de wok goed schudden en de inhoud nog 1 a 2 minuten roerbakken.
5. Verdeel alles over de voorverwarmde borden.