Recept
« Terug naar recepten
Gebakken pietermanfilet met luchtig parmesankoekje en kruidensla
PT30M
Gebakken pietermanfilet met luchtig parmesankoekje en kruidensla
Een heerlijk gebakken pietermanfilet met luchtig parmesankoekje en kruidensla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken pietermanfilet met luchtig parmesankoekje en kruidensla te bereiden
Warm een pan met antikleeflaag op, leg er 4 hoopjes geraspte kaas in en strijk de kaas met een palet mooi rond uit. Laat de kaas smelten tot een bruine vaste koek. Neem de koekjes uit de pan en leg ze op boterpapier om het vet op te slorpen.
Kruiden sla: meng het eigeel en de mosterd met de olijfolie, frambozen- en balsamico-azijn. Snijd de verse kruiden fijn en meng wat van de vinaigrette er onder.
Bak de visfilets goudbruin en kruid met peper en zout.
Snijd de visfilets middendoor en leg ze dakpansgewijs op elkaar op het bord. Schik het kaaskoekje erop en daarop een hoopje kruidensla. Lepel wat vinaigrette er rond en garneer met een eetbaar bloempje.
Kruiden sla: meng het eigeel en de mosterd met de olijfolie, frambozen- en balsamico-azijn. Snijd de verse kruiden fijn en meng wat van de vinaigrette er onder.
Bak de visfilets goudbruin en kruid met peper en zout.
Snijd de visfilets middendoor en leg ze dakpansgewijs op elkaar op het bord. Schik het kaaskoekje erop en daarop een hoopje kruidensla. Lepel wat vinaigrette er rond en garneer met een eetbaar bloempje.