Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Ravioli
PT60M
Gebakken Ravioli
Een heerlijk gebakken ravioli recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Ravioli te bereiden
Kneed de bloem met de olie,een snufje zout en 100 mililiter koud water tot een deeg en wikkel het in huishoudfolie.Laat het deeg 10 minuten rusten.Snijd ondertussen de courgettes in heel kleine blokjes en roerbak deze op hoog vuur in een scheutje olijfolie,haal ze uit de pan en houd ze apart.Roerbak in de zelfde pan met wat nieuwe olijfolie de grof gehakte spinazie;voeg na 2 minuten de courgetteblokjes toe en roer dit alles goed door elkaar.Haal de pan van het vuur en meng er de ricotta,wat zout en peper,het ei,de grana padano en het paneermeel door zodat er een homogene vulling ontstaat.Rol het deeg dun uit,snijd het in rondjes van 4 centimeter,leg op ieder rondje een beetje vulling,vouw ze dubbel zodat ze op een half maantje lijken en bak ze in hete olie.
akrul zegt:
ga het maar eens klaar maken