Recept
« Terug naar recepten
Gebakken rozijnenbroodrolletjes gevuld met roomkaa
PT25M
Gebakken rozijnenbroodrolletjes gevuld met roomkaa
Een heerlijk gebakken rozijnenbroodrolletjes gevuld met roomkaa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken rozijnenbroodrolletjes gevuld met roomkaa te bereiden
Roer de roomkaas glad in een kom en meng de fijngehakte abrikozen erdoor. Leg de rozijnenbroodsneden op een werkvlak en rol deze stuk voor stuk plat met een deegroller tot de helft van de dikte. Bestrijk de plakjes met de roomkaas en rol deze voorzichtig op. Verpak de rolletjes vervolgens in aluminiumfolie en laat ze in de koelkast 1/2 uur opstijven. Haal ze daarna uit de folie en snijd ze in dunne plakjes. Bak de rolletjes vervolgens in een pan met anti aanbaklaag aan beide zijden lichtbruin en serveer ze meteen.