Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Schorseneren met sliptongetjs
PT20M
Gebakken Schorseneren met sliptongetjs
Een heerlijk gebakken schorseneren met sliptongetjs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maurice Rymenants
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Schorseneren met sliptongetjs te bereiden
Bereiding:
Bak de schorseneren samen met enkele druppels citroensap,in ca. 20gr boter.
Plaats een deksel op de pan en laat ca. 3 min. Stoven. Neem het deksel van de pan en laat de schorseneren kleuren tot ze beetgaar zijn.
Bak de slibtongetjesfilets in 20gr boter aan beide zijden mooi krokant.
Neem de slibtongetjes uit de pan. Smelt er de overige boter in tot ze hazelnootbruin is.
Blu smet het citroensap en werk af met gescheurde peterselie.
Serveer met frietjes of puree.