KookJij

Gebakken Snoekbaars op een bedje van sla

Snoekbaars, een vis welke in veel combinaties erg lekker is.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Snoekbaars op een bedje van sla te bereiden

Doe de olijfolie in de pan.
Bak de snoekbaars op beide zijden met een beetje zout en peper tot deze gaar is.
Leg de sla op een "bultje" op het midden van het bord. Leg hier om heen de tomaat en augurk. Doe wat dressing over de sla. Leg hierop de gebakken snoekbaars.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Dit recept heb ik zelf gemaakt. Ik kwam op het idee door een droom die ik had. De volgende ochtend heb ik het gelijk opgeschreven en 's avonds hier mee bezig gegaan. Met dit als resultaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Filet :)
jannie

jannie zegt:
Is de snoekbaars op de huid gebakken, of was het filet
djmagich

djmagich zegt:
Vandaag zelf gemaakt, als variatie de vis eerst met viskruiden gekruid. Tevens is dit recept ook lekker met andere (wit) vis als Kabeljauw etc...
JanPouw

JanPouw zegt:
Dit is een lekker recept. Als de snoekbaars uit de viswinkel komt hoef je niets meer te doen. Echter als hij zelf is gevangen en dan kan uiteraard ook, dan een of twee dagen laten uitzwemmen in een teil zodat de grondsmaak verdwijnt. Is een erg lekker recept. Wordt veel gegeten in o.a. Tjechie/Polen. Goeie droom.:);):p