Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Tilapia met basilicumsaus
PT15M
Gebakken Tilapia met basilicumsaus
Een heerlijk gebakken tilapia met basilicumsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Tilapia met basilicumsaus te bereiden
De tilapiafilets in een paar lepels olie bakken gedurende 8 minuten. Na het bakken peper en zout naar smaak gebruiken en de filets tot serveren onder alu-folie warmhouden.
4 el. olijfolie, 4 el. crème fraiche en basilicum in mengbeker fijn pureren. Naar smaak kruiden met aromat. De saus over de filets uitschenken.
4 el. olijfolie, 4 el. crème fraiche en basilicum in mengbeker fijn pureren. Naar smaak kruiden met aromat. De saus over de filets uitschenken.
schaas zegt: