DIEN OP :
Leg op de voorverwarmde bordjes de gebakken visfiletjes.Verdeel daarover de citroen-kappertjes-boter.
Bestrooi met de peterselie en met de nootjes
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Vis met Citroen-Kappertjes
PT45M
Gebakken Vis met Citroen-Kappertjes
Een heerlijk gebakken vis met citroen-kappertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Vis met Citroen-Kappertjes te bereiden
1).Vis goed schonen,ontgraten en droogdeppen en daarna bloemen.
2).Amandelsnippers of andere nootjes knapperig roosteren en opzij zetten.
3).Visfiletjes goudkleurig en gaar bakken,zouten en peperen naar smaak en warm houden.
4).In pannetje roomboter laten kleuren en daarin het citroensap laten integreren.De stukjes citroen-supremes met de kappertjes in de citroenboter laten smoren.
2).Amandelsnippers of andere nootjes knapperig roosteren en opzij zetten.
3).Visfiletjes goudkleurig en gaar bakken,zouten en peperen naar smaak en warm houden.
4).In pannetje roomboter laten kleuren en daarin het citroensap laten integreren.De stukjes citroen-supremes met de kappertjes in de citroenboter laten smoren.