KookJij

Gebraden goudbrasem met gember

Een heerlijk gebraden goudbrasem met gember recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebraden goudbrasem met gember te bereiden

Snijd de sperzieboontjes in de lengte doormidden en de wortel in reepjes(zo zijn ze eerder gaar).Kook de groenten zo'n 10 minuten in gezouten kokend water.Bak ondertussen de goudbrasem in een koekenpan met anti aanbaklaag in een theelepel olie aan beide zijden 2 minuten.Giet de groenten af wanneer hij beetgaar is en roer de tweede theelepel olie en het sesamzaad er doorheen.Serveer de goudbrasemfilet op een bedje van groenten,maak af met wat flintedunne reepjes gember en fijne sliertjes basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst