Recept
« Terug naar recepten
Gebraden goudbrasem met gember
PT20M
Gebraden goudbrasem met gember
Een heerlijk gebraden goudbrasem met gember recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebraden goudbrasem met gember te bereiden
Snijd de sperzieboontjes in de lengte doormidden en de wortel in reepjes(zo zijn ze eerder gaar).Kook de groenten zo'n 10 minuten in gezouten kokend water.Bak ondertussen de goudbrasem in een koekenpan met anti aanbaklaag in een theelepel olie aan beide zijden 2 minuten.Giet de groenten af wanneer hij beetgaar is en roer de tweede theelepel olie en het sesamzaad er doorheen.Serveer de goudbrasemfilet op een bedje van groenten,maak af met wat flintedunne reepjes gember en fijne sliertjes basilicum.