Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde visschotel
PT40M
Gefrituurde visschotel
Een heerlijk gefrituurde visschotel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde visschotel te bereiden
Wentel de inktvisjes licht door de bloem en frituur ze in een ruime hoeveelheid olie.Strooi er vervolgens wat zout over.Snijd de krulandijvie fijn en stoof de groente 8 minuten in een scheutje olie met de in dunne plakjes gesneden ui,1 eetlepel suiker en 1 eetlepel azijn.Serveer de groente als bijgerecht bij de gefrituurde inktvisjes.