KookJij

Geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes

Een heerlijk geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes te bereiden

Meng de sojasaus, suiker, geperste knoflook en olie in een grote pan. Kruid met versgemalen peper. Voeg het varkensvlees toe en draai om zodat het volledig is gewenteld in de marinade.

Bak het dan op een laag vuurtje 5 à 7 min. aan elke kant, afhankelijk van de dikte van het haasje. Zet opzij en laat even rusten.

Kook de krieltjes in gezouten water gaar. Was de sperziebonen en peultjes. Snij in fijne reepjes. Stoof deze gaar in wat olijfolie.

Snij de krieltjes in stukjes en laat met de rozemarijn in de pan wat bakken. Kruid met peper en zout.


Snijd het varkensvlees in stukjes en serveer met de boontjes en krieltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Iene, ben blij te horen dat het zo heeft gesmaakt, dus blijkbaar voor herhaling vatbaar ;):D:D
lene

lene zegt:
Amaaaaaaaaaaaaai!!!:D We hebben vingers en duimen afgelikt!!! Een grote aanrader!!!:p;):)
fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo Iene laat het je alvast smaken;):D:D
lene

lene zegt:
Dat staat woensdag met zekerheid op het menu!!! Bedankt hoor!!!:p:D:D
fijnproever

fijnproever zegt:
Bedankt;):D:D
eetsmakelijk

eetsmakelijk zegt:
Echt een aanrader.