Recept
« Terug naar recepten
Geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes
PT30M
Geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes
Een heerlijk geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes te bereiden
Meng de sojasaus, suiker, geperste knoflook en olie in een grote pan. Kruid met versgemalen peper. Voeg het varkensvlees toe en draai om zodat het volledig is gewenteld in de marinade.
Bak het dan op een laag vuurtje 5 à 7 min. aan elke kant, afhankelijk van de dikte van het haasje. Zet opzij en laat even rusten.
Kook de krieltjes in gezouten water gaar. Was de sperziebonen en peultjes. Snij in fijne reepjes. Stoof deze gaar in wat olijfolie.
Snij de krieltjes in stukjes en laat met de rozemarijn in de pan wat bakken. Kruid met peper en zout.
Snijd het varkensvlees in stukjes en serveer met de boontjes en krieltjes.
Bak het dan op een laag vuurtje 5 à 7 min. aan elke kant, afhankelijk van de dikte van het haasje. Zet opzij en laat even rusten.
Kook de krieltjes in gezouten water gaar. Was de sperziebonen en peultjes. Snij in fijne reepjes. Stoof deze gaar in wat olijfolie.
Snij de krieltjes in stukjes en laat met de rozemarijn in de pan wat bakken. Kruid met peper en zout.
Snijd het varkensvlees in stukjes en serveer met de boontjes en krieltjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lene zegt:
fijnproever zegt: