KookJij

Gegratineerde bloemkool met ham en kaas

Een heerlijk gegratineerde bloemkool met ham en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegratineerde bloemkool met ham en kaas te bereiden

-Bloemkool 8 minuutjes koken.
-Afgieten en goed laten uitlekken.
-Bloemkool in een ovenschaal doen en de oven voorverwarmen op 180°C.
-Kaassaus maken volgens de aanwijzing op het zakje.
-Peper en nootmuskaat erbij doen samen met de ham en de geraspte kaas, blijven roeren tot de kaas gesmolten is.
-Saus over de bloemkool doen.
-Mozarella erover verkruimelen en afbakken in de oven tot de kaas licht begint te kleuren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Ja klopt, is ook veel lekkerder, helemaal waar! Luiheid denk ik? Haha.
karin

karin zegt:
Nou heb je zo'n lekker recept! Waarom nou weer kaassaus uit een pakje hoeveel moeite is om met beetje bloem, boter, melk en kaas bij elkaar een lekker sausje te maken. Wereld van verschil en in 5 min. klaar!
groetjes Karin.