Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde bloemkool met ham en kaas
PT30M
Gegratineerde bloemkool met ham en kaas
Een heerlijk gegratineerde bloemkool met ham en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde bloemkool met ham en kaas te bereiden
-Bloemkool 8 minuutjes koken.
-Afgieten en goed laten uitlekken.
-Bloemkool in een ovenschaal doen en de oven voorverwarmen op 180°C.
-Kaassaus maken volgens de aanwijzing op het zakje.
-Peper en nootmuskaat erbij doen samen met de ham en de geraspte kaas, blijven roeren tot de kaas gesmolten is.
-Saus over de bloemkool doen.
-Mozarella erover verkruimelen en afbakken in de oven tot de kaas licht begint te kleuren.
-Afgieten en goed laten uitlekken.
-Bloemkool in een ovenschaal doen en de oven voorverwarmen op 180°C.
-Kaassaus maken volgens de aanwijzing op het zakje.
-Peper en nootmuskaat erbij doen samen met de ham en de geraspte kaas, blijven roeren tot de kaas gesmolten is.
-Saus over de bloemkool doen.
-Mozarella erover verkruimelen en afbakken in de oven tot de kaas licht begint te kleuren.
apu zegt: