Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde groene asperges
PT25M
Gegratineerde groene asperges
Een heerlijk gegratineerde groene asperges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde groene asperges te bereiden
Kook de asperges beetgaar in ruim water met zout.Giet ze af en laat ze uitlekken en maak bundeltjes van 3 asperges en een plak ham.Leg deze in een ovenschaal.Leg er klontjes boter op,bestrooi ze met de parmezaans kaas en zet ze even onder een hete grill tot de kaas is gesmolten.Maak intussen de rucola aan met olijfolie en de balsamicoazijn.Verdeel de salade over vier borden en leg de aspergebundeltjes erop.