Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde auberginerolletjes met roomkaas en rauwe
PT15M
Gegrilde auberginerolletjes met roomkaas en rauwe
Een heerlijk gegrilde auberginerolletjes met roomkaas en rauwe recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ramon beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde auberginerolletjes met roomkaas en rauwe te bereiden
Verhit een grillpan tot deze walmt. Snijd de aubergine in lange dunne plakken en gril er aan beide zijden een mooie streep op. Laat ze in de koelkast afkoelen.
Smeer de plakken aubergine in met de kaas. Leg een plak ham op de kaas en verdeel de basilicumblaadjes erover.
Rol de plakken op en steek er 2 prikkertjes in. Snijd elk rolletje doormidden. Leg de rolletjes met de snijkant naar beneden op een bord.
Smeer de plakken aubergine in met de kaas. Leg een plak ham op de kaas en verdeel de basilicumblaadjes erover.
Rol de plakken op en steek er 2 prikkertjes in. Snijd elk rolletje doormidden. Leg de rolletjes met de snijkant naar beneden op een bord.