Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde coquille op een bedje van mangopuree
PT20M
Gegrilde coquille op een bedje van mangopuree
Een heerlijk gegrilde coquille op een bedje van mangopuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookweb v d verket
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde coquille op een bedje van mangopuree te bereiden
Coquilles wassen en droogdeppen. Bestrooien met peper en zout.
Pureer de mango, de eidooiers en de mayonaise. Druk de puree door een fijne zeef en roer de kruiden erdoor.
Op smaak brengen met peper en zout.
Mangopuree op amuselepels spuiten (met spuitzak).
Coquilles zeer kort grillen of bakken en bestrooien met zeezout.
Coquilles op mangopuree leggen en garneren met bieslook of basilicumblad.
Pureer de mango, de eidooiers en de mayonaise. Druk de puree door een fijne zeef en roer de kruiden erdoor.
Op smaak brengen met peper en zout.
Mangopuree op amuselepels spuiten (met spuitzak).
Coquilles zeer kort grillen of bakken en bestrooien met zeezout.
Coquilles op mangopuree leggen en garneren met bieslook of basilicumblad.