Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde eendenborst met balsamicovinaigrette
PT20M
Gegrilde eendenborst met balsamicovinaigrette
Een heerlijk gegrilde eendenborst met balsamicovinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde eendenborst met balsamicovinaigrette te bereiden
De vinaigrette: verwarm de balsamico in een sauspan met het knoflook, de korianderzaadjes, de olijfolie en het water gedurende 2 minuten. Voeg zout en peper toe. Giet daarna door een zeef en zet opzij.
Verwarm de grill voor.
Neem een kwast en bestrijk zowel de grill als de plakken eendenborst met olijfolie.
Grill de plakken eendenborst 1 minuut aan beide kanten, zo blijven ze binnenin roze.
Warm de vinaigrette even opnieuw op.
Verdeel de eendenborstplakken over de borden. Lepel de vinaigrette erover. Bestrooi met koriander, bieslook, basilicum en roze peper.
Verwarm de grill voor.
Neem een kwast en bestrijk zowel de grill als de plakken eendenborst met olijfolie.
Grill de plakken eendenborst 1 minuut aan beide kanten, zo blijven ze binnenin roze.
Warm de vinaigrette even opnieuw op.
Verdeel de eendenborstplakken over de borden. Lepel de vinaigrette erover. Bestrooi met koriander, bieslook, basilicum en roze peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
appie4325 zegt:
fijnproever zegt: