KookJij

Gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus

Een heerlijk gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus te bereiden

  1. Spoel de kabeljauwmoten en dep droog. Bestrijk met olijfolie en flink wat mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Schuif onder de hete grill en in ongeveer 15 minuten goudgeel worden. Verwarm intussen de sojadrank in een pannetje op zacht vuur, roer er de mosterd en een beetje citroensap door. Breng op smaak met peper. Overgiet de vis met de saus en dien dadelijk op. Lekker met gestoofde seizoensgroenten en tagliatelle of quinoa.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst