Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus
PT30M
Gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus
Een heerlijk gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus te bereiden
- Spoel de kabeljauwmoten en dep droog. Bestrijk met olijfolie en flink wat mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Schuif onder de hete grill en in ongeveer 15 minuten goudgeel worden. Verwarm intussen de sojadrank in een pannetje op zacht vuur, roer er de mosterd en een beetje citroensap door. Breng op smaak met peper. Overgiet de vis met de saus en dien dadelijk op. Lekker met gestoofde seizoensgroenten en tagliatelle of quinoa.