Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenhaasje in romige, kleurrijke mosterdsaus
PT30M
Kalkoenhaasje in romige, kleurrijke mosterdsaus
Een heerlijk mals kalkoenhaasje van TANTE DOOR.
(Zie bij mijn kookverhaal) .
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenhaasje in romige, kleurrijke mosterdsaus te bereiden
- Smelt de boter en fruit de sjalot met de paprika in een aantal minuten zacht.
- Voeg mosterd en de kookroom toe en breng op smaak met zout en peper.
- Roer goed door.
- Bak ondertussen het met peper en zout bestrooide kalkoenhaasje circa 8 minuten aan elke kant in vloeibaar bakproduckt bruin en gaar.
- Serveer de kalkoenhaas met de saus en eventueel frietjes met een frisse salade.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Het Tante Door kipconcept richt zich op een betere balans tussen dier, milieu en mens en biedt jou duidelijkheid in leefwijze en opgroei van onze kippen. Zo kies je bewust jouw stukje kip.